LYONESS — video propaganda (Lyconet)

lyoness-sensationPoleg tiste himne, ome­njene zadnjič, ima mre­žni mar­ke­ting LYONESS tudi vedno več video mate­ri­a­lov. Kogar zanima psi­ho­lo­gija, mar­ke­ting in ogla­še­va­nje,  si jih lahko spo­daj pogleda (upo­ra­bite puščici na robo­vih za pre­mi­ka­nje med spoti). Zadeva oči­tno dovolj dobro deluje, saj se sis­tem širi v vedno več držav. Njihov dogodek-rajanje se ime­nuje Lyoness Sensation in se ga lahko ude­le­žijo tudi slo­ven­ski člani in čla­nice za »samo« 99 EUR.


.

Ta članek je bil objavljen v kategoriji oglaševanje, psihologija z značko , .

4 Komentarji

 1. Objavljen na 28. maj 2011 ob 18:34 | stalna povezava

  Brez tve­ga­nja prič­nite z izje­mno kari­ero´ pra­vijo v tem spotu. Osladno, ampak ver­je­tno za mar­si­koga prepričljivo.

 2. Objavljen na 11. junij 2011 ob 11:09 | stalna povezava

  Ljubljano je na tur­neji Lyoness International Tour 2011 nedavno obi­skal sam Hubert Freidl. Prevzete in celo zama­knjene obraze 600 ude­le­žen­cev tega dogodka si lahko ogle­date tukaj.

 3. dulle
  Objavljen na 4. julij 2011 ob 18:27 | stalna povezava

  sandi,če zadeve nisi sprobal,potem ne prežvekuj,jaz sem in deluje

 4. sandi
  Objavljen na 5. julij 2011 ob 10:51 | stalna povezava

  @dulle: Pa saj zgor­njem tekstu eks­pli­ci­tno pra­vim »oči­tno zadeva dovolj dobro deluje«. Zlahka ver­ja­mem, da vas je kar nekaj, ki vam dobro špila.

Komentiraj

Tvoj email ne bo nikoli objavljen ali predan naprej. Nujna polja so označena z *

*
*

Lahko uporabiš te HTML značke in lastnosti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Na tej strani uporabljamo piškotke! Z uporabo te spletne strani se strinjate s pogoji uporabe piškotov na vašem računalniku! Podrobnosti preverite tukaj . x