Kam se uvrščate po višini pokojnine?

penzije-jun-2017Šte­vilo pre­je­mni­kov sta­ro­stnih pokoj­nin glede na zne­sek. Včasih ni bilo treba izpol­niti pol­nih 40 let pokoj­nin­ske dobe in mar­sikdo je odšel v pen­zijo takoj, ko je izpol­nil mini­malne pogoje (ne pa pogo­jev za polno pokoj­nino), zato pre­jema nižjo pen­zijo kot bi jo sicer.

penzije-jun-2017

Ta članek je bil objavljen v kategoriji pokojnina.

En Komentar

  1. državljan
    Objavljen na 23. november 2017 ob 08:54 | stalna povezava

    Nekaj o dodani pokoj­nin­ski dobi in naj­niž­jih pokoj­ni­nah.
    Pozor — vsak, ki je izko­ri­stil z zako­nom dano možnost, ki mu je dopri­ne­sla nekaj malega delovne dobe (finančno pa nič), JE DANES TEMELJITO KAZNOVAN!

    Ob okto­br­ski povi­šici naj­ni­žnjih pokoj­nin s polno delovno dobo na 500€, so ustva­rili le še doda­tne kri­vice. Tako nekomu, ki je po sta­rem zakonu odde­lal 30 let delovne dobe, ta zne­sek pri­pada, kasnej­šim upo­ko­jen­cem, ki so izko­ri­stili dodano dobo in kljub temu delali tudi več doda­tnih let, pa 500€ pokoj­nine ne pripada!

Komentiraj

Tvoj email ne bo nikoli objavljen ali predan naprej. Nujna polja so označena z *

*
*

Lahko uporabiš te HTML značke in lastnosti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Na tej strani uporabljamo piškotke! Z uporabo te spletne strani se strinjate s pogoji uporabe piškotov na vašem računalniku! Podrobnosti preverite tukaj . x